Fryst makrell
Også i denne kategorien er Grøntvedt Pelagic et verdensledende pelagisk selskap med spesialisering innenfor makrellprodukter tilpasset kundenes preferanser.
Vår raske innfrysing gjør produktene våre spesielle; Vi kaller det premium pakke.
Våre kunder har et bredt utvalg av forespørsler- fra skinn og skinnløse makrellfileter, til WR rund og hodekapp. Vi lager alt.
- Gradering (sortering) hele rundfisk: 250-400gr / 300-500gr / 400-600gr / 600gr+
- Gradering (sortering) filet med skinn: 40-60gr / 60-80gr / 80-100gr / andre størrelser på forespørsel
- Gradering (sortering) filet uten skinn: På forespørsel
Kartongstørrelser:
- 10 kg VAC pakke pakket på paller (ingen master kartong, foliert direkte på pall)
- 10 kg VAC-pakning x 2 stk i 20 kg master kartong
- 20 kg VAC-pakke kartong
Vennligst kontakt oss for skreddersydde produkter.
Fettinnhold | Jan | Feb | Sep | Okt | Nov |
---|---|---|---|---|---|
Makrell | 18-22% | 16-22% | 25-30% | 25-30% | 25-30% |
Hva er det som gjør makrell fra Norge så spesiell? Det begynner med vårt kalde, klare farvann- det perfekte miljøet for denne særegne fisken. Fra vår bærekraftig fiskepraksis som beskytter våre bredder, til vår kvalitetskontroll fra fisk til gaffel, og selvfølgelig den deilige smaken i hver bit. Hvert trinn i prosessen sikrer den høyeste kvaliteten på makrell.
Vennligst ta en titt på https://mackerel.fromnorway.com/ for mer informasjon om makrell.
Den atlantiske makrellen er lett gjenkjennelig ved den runde, flotte strømlinjeformede fasongen og uregelmessige farger av metallisk grønn og blå langs kroppssiden. Den rask svømmende fisken må bevege seg konstant da den «puster» gjennom en metode kjent som værventilasjon, hvilket krever at den svømmer med halvåpen munn slik at vannet strømmer inn gjennom munnen og ut av gjellene.
MSC Certificate: MSC Cert Template 22 Apr 2016 issue 1 rev 2 MINSA/ F-ACO-0089 MINSA North East Atlantic Mackerel fishery.
Food safety Annual HACCP godkjent av Mattilsynet: ST-131 Grøntvedt Pelagic As.